Levensverzekeringen

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Bel mij terug

Levensverzekeringen

Levensverzekeringen dienen in de basis eigenlijk 2 doelen. In de eerste plaats kunt u er een risico mee afdekken, daarnaast kunt u er ook vermogen mee opbouwen.

Kapitaalverzekering
Een kapitaalverzekering keert zoals het woord al zegt een kapitaal het verzekerde bedrag ineens uit. Dit kan bij leven zijn, of bij overlijden aan de nabestaanden, maar er is ook een gemengde verzekering mogelijk, die in één van beide voorgaande gevallen uitkeert, met andere woorden, een verzekering die altijd uitkeert.
Overlijdensrisicoverzekering
De overlijdensrisicoverzekering is het meest bekend omdat hij vaak naast een hypotheek wordt gesloten. Als de ene partner iets gebeurt, kan overgebleven partner in het huis blijven wonen. Deze verzekering kan ook zonder een huis en om andere redenen worden afgesloten.
Lijfrente verzekering
De lijfrenteverzekering is een verzekering die bij het in leven zijn, op een bepaalde datum geld uitkeert. Het verschil met een kapitaalverzekering is dat de lijfrente verzekering niet ineens een bedrag uitkeert, maar gedurende een periode een bepaald bedrag uitkeert. Een lijfrenteverzekering wordt dan ook vaak afgesloten als aanvulling op pensioen.
Uitvaartverzekering
De uitvaartverzekering is bedoeld voor het verzekeren van een uitvaart zelf. Deze kan in natura worden uitgekeerd of in geld. Aangezien een uitvaart in de regel een verzekering is die lang loopt, komen veranderingen regelmatig voor.

Vrijblijvend

Een persoonlijk advies en begeleiding

Onafhankelijk

Altijd op zoek naar de beste verzekering en deal

Goed verzekerd

Sluit de verzekering dat bij uw situatie past

Onafhankelijk advies

Wij doen zaken met alle verzekeringsmaatschappijen.
Voor een aantal maatschappijen hebben wij een voorkeur, vanwege snelle en adequate afhandeling.

Genieten van het heden, verzekerd voor de toekomst

Ook al is bekend dat een goede verzekering belangrijk is, het kan u verschrikkelijk veel tijd kosten om de juiste verzekering te kiezen. Op basis van jarenlange ervaring en goede marktkennis helpen wij u de juiste keuzes te maken.

Bel mij terug
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]