Vereniging van Eigenaren

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Bel mij terug

Vereniging van Eigenaren Verzekering

Een vereniging van eigenaren dient goed verzekerd te zijn voor met name de opstal. Daarnaast kunt u zich als Vve bestuur verzekeren.
Dit is oa aan te raden wanneer de Vve bestaat uit meerdere eigenaren en panden.

De opstalverzekering
In geval van appartementen is het gebruikelijk om niet los ieder appartement te verzekeren maar het hele gebouw. Zodoende worden geschillen bij onderlinge schades voorkomen en bovendien worden ook alle gemeenschappelijke ruimtes meegenomen in de dekking.
Aansprakelijkheid
Wanneer iemand schade leidt door bijvoorbeeld een dakpan die afwaait, dan wordt deze schade normaal gesproken gedekt door de AVP van de eigenaar van dat huis. In het geval van een vereniging van eigenaren zijn dus eigenlijk alle eigenaren aansprakelijk.
Bestuur
Een bestuurder van een Vereniging van Eigenaren neem beslissingen voor die vereniging. Het kan zijn dat dit financiële gevolgen heeft voor de leden en dat deze daarom een claim neerleggen bij de bestuurder. Dit kan betekenen dat de bestuurder een risico loopt in zijn privévermogen.
Recht
Als vereniging gaat een VVE overeenkomsten aan met meerdere partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de leden maar bijvoorbeeld ook aannemers. Vanuit die hoedanigheid is er dus een risico met betrekking tot juridische geschillen.

Vrijblijvend advies

Een persoonlijk advies en begeleiding

Onafhankelijk

Altijd op zoek naar de beste verzekering en deal

Goed verzekerd

Sluit de verzekering dat bij uw situatie past

Onafhankelijk advies

Wij doen zaken met alle verzekeringsmaatschappijen.
Voor een aantal maatschappijen hebben wij een voorkeur, vanwege snelle en adequate afhandeling.

Genieten van het heden, verzekerd voor de toekomst

Ook al is bekend dat een goede verzekering belangrijk is, het kan u verschrikkelijk veel tijd kosten om de juiste verzekering te kiezen. Op basis van jarenlange ervaring en goede marktkennis helpen wij u de juiste keuzes te maken.

Bel mij terug
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]