Vastgoed

Heeft u meerdere panden in uw vastgoedportefeuille? Dan wilt u deze natuurlijk goed verzekeren. Wij kunnen u hier bij helpen.

Bel mij terug

Vastgoed

VerzekeringsContact kan u van een goed advies voorzien met betrekking tot de verzekeringen voor uw vastgoed portefeuille.

De opstalverzekering
Een opstal die dient als belegging wordt in de regel verhuurd of hij staat leeg. In beide gevallen is het risico wezenlijk anders dan bij iemand die in zijn eigen huis woont. Zodoende is er ook aandacht nodig voor de verzekeringen. Ook als het een appartement betreft wat onderdeel uitmaakt van een VVE verdient dit nog steeds extra aandacht.
Aansprakelijkheid
Wanneer een beleggingspand wordt verhuurd dan bestaat er een gerede kans dat een huurder schade oploopt door het pand wat hij of zij bewoont. Een dergelijke schade komt voor rekening van de verhuurder. Als dit letselschade is, dan kan dit oplopen. Maar bent u hiervoor wel verzekerd op uw eigen aansprakelijkheidsverzekering?
Recht
Het verhuren van vastgoed brengt juridische verbintenissen tot stand zoals het huurcontract. Maar denk bijvoorbeeld ook aan contracten met leveranciers ten behoeve van bijvoorbeeld onderhoud en schoonmaak. Als hierbij geschillen ontstaan dan is juridische ondersteuning wenselijk.

Vrijblijvend advies

Een persoonlijk advies en begeleiding

Onafhankelijk

Altijd op zoek naar de beste verzekering en deal

Goed verzekerd

Sluit de verzekering dat bij uw situatie past

Onafhankelijk advies

Wij doen zaken met alle verzekeringsmaatschappijen. Voor een aantal maatschappijen hebben wij een voorkeur, vanwege snelle en adequate afhandeling.

Genieten van het heden, verzekerd voor de toekomst

Ook al is bekend dat een goede verzekering belangrijk is, het kan u verschrikkelijk veel tijd kosten om de juiste verzekering te kiezen. Op basis van jarenlange ervaring en goede marktkennis helpen wij u de juiste keuzes te maken.

Bel mij terug
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]