Zakelijk verzekerd

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Bel mij terug

Verzekeringen voor ondernemers en ZZP-ers

U wilt de continuïteit van uw bedrijf borgen. Diverse verzekeringen helpen u ingeval u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt wordt en/of u te maken krijgen met materiële schade.

CAR verzekering
CAR is een afkorting voor Construction All Risks. Wanneer een Aannemer of bouwbedrijf bezig is met een bouw of verbouwing wordt dit gedaan aan een gebouw waarvan zij niet de eigenaar maar zij behandelen het tijdens de behandeling wel als ware het van hen zelf. Dit heeft gevolgen voor de dekking.
Werkmaterieel
Veel bedrijven maken gebruik van Werkmaterieel voor de uitvoering van hun bedrijf. Dit kan variëren van heftrucks tot hijskranen of Combines. Om dat veel van dit soort voertuigen ook op de weg komen is een dekking voor aansprakelijkheid, dus schade aan een ander, niet allen verstandig maar in veel gevallen ook verplicht.
Aansprakelijkheid
Ook voor bedrijven is het belangrijk om te verzekeren voor aansprakelijkheid. Evenals bij de particuliere aansprakelijkheidsverzekering kunnen er grote schades schuilen achter kleine risico’s.
Zakelijke opstal en inboedel
Wanneer een gebouw niet dient voor de eigen particuliere bewoning, dan is het in principe een zakelijke opstal. Wanneer men praat over zakelijke inboedel noemt men dit “Inventaris”. Vooral voor grotere bedrijven is het belangrijk om de zakelijke inboedel goed te verzekeren.

Vrijblijvend advies

Een persoonlijk advies en begeleiding

Onafhankelijk

Altijd op zoek naar de beste verzekering en deal

Goed verzekerd

Sluit de verzekering dat bij uw situatie past

Onafhankelijk advies

Wij doen zaken met alle verzekeringsmaatschappijen.
Voor een aantal maatschappijen hebben wij een voorkeur vanwege snelle en adequate afhandeling.

Genieten van het heden, verzekerd voor de toekomst

Ook al is bekend dat een goede verzekering belangrijk is, het kan u verschrikkelijk veel tijd kosten om de juiste verzekering te kiezen. Op basis van jarenlange ervaring en goede marktkennis helpen wij u de juiste keuzes te maken.

Bel mij terug
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]