Op reis en onderweg

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Bel mij terug

Op reis en onderweg

Lekker op reis of een weekendje weg. Hierbij gaat het natuurlijk meestal om plezier. Hierbij denkt u wellicht niet gelijk aan verzekeringen. Toch is het belangrijk om te zorgen dat het plezier voorop blijft staan.

Reisverzekering
Alles geboekt voor een mooie vakantie.
Maar wat als er iets tegenzit en u ineens niet kunt gaan? Of tijdens uw vakantie gebeurt er iets waardoor u ineens naar huis moet. Dan wilt u zich geen zorgen maken over hoge kosten, maar de financiële risico’s goed gedicht hebben.
Pleziervaartuigenverzekering
Een prachtige jacht gekocht, maar dient u deze ook te verzekeren? En waartegen, waarvoor eigenlijk? En hoe zit dat wanneer de boot over de weg vervoert wordt?
Rijtuigenverzekering
Wanneer u een auto koopt, verzekert u hem allrisk, casco of WA. Denk u ook aan pechhulp, ongevallenverzekering en/of schadeverzekering inzittenen?
Caravanverzekering
Schade die met de caravan veroorzaakt wordt achter de auto valt onder de dekking van het trekkende voertuig. Staat de caravan op een terrein of in een opslag en ontstaat schade aan de caravan, dan is er een caravanverzekering nodig.

Vrijblijvend

Een persoonlijk advies en begeleiding

Onafhankelijk

Altijd op zoek naar de beste verzekering en deal

Goed verzekerd

Sluit de verzekering dat bij uw situatie past

Onafhankelijk advies

Wij doen zaken met alle verzekeringsmaatschappijen.
Voor een aantal maatschappijen hebben wij een voorkeur vanwege snelle en adequate afhandeling.

Genieten van het heden, verzekerd voor de toekomst

Ook al is bekend dat een goede verzekering belangrijk is, het kan u verschrikkelijk veel tijd kosten om de juiste verzekering te kiezen. Op basis van jarenlange ervaring en goede marktkennis helpen wij u de juiste keuzes te maken. Wij vragen voor u de offertes op en kijken naar een juiste dekking om uw toekomst goed verzekerd tegemoet te kunnen.

Bel mij terug
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]